Responsive image

SVATBA

Anička & Kuba

S Aničkou se známe z běhání. Zaběhly jsme si spolu už několik Vltava runů, a proto jsem hrozně ráda, že nás s Kubou oslovili při plánování své svatby. Už se nám nejednou stalo, že jsme svatbu připravovaly převážně s ženichem, a tak tomu bylo i u této svatby.

Za své svatební místo si vybrali Werichovu vilu - nádherné místo s kouzelnou historií v srdci Kampy plné vzpomínek na pana Wericha a jeho soukmenovce. Obřad se konal v nedalekém kostele Panny Marie pod řetězem. Při plánování nás překvapila spousta věcí, jako je velikost zahrady, nezbytnost jejího překrytí podiem a stany, a hlavně jsme se musely poprat s tím, jak na zahradu dostaneme všechny svatební hosty, catering, kapelu a pojízdnou kavárnu. Uf. Práce to byla přímo vybízející překonat samy sebe, ale všechno úsilí věnované precizní přípravě předem se nám ve svatební den vyplatilo tisíckrát.

Ve svatební den jsme byly rády, že jsme celé svatební místo schovaly pod stany, neboť se večer pořádně rozpršelo, ale první novomanželský tanec při kapkách deště měl přesto nebo právě proto své kouzlo.

Pro tuto svatbu jsme připravovaly hlavně celkovou koordinaci všech dodavatelů před svatbou, což nám zabralo pár týdnů efektivní práce. Dále jsme si hrály s květinovou výzdobou na stoly, a to opět z květin dodaných z Louky květ. No a jak je tomu u většiny našich svateb, podílely jsme se na standardní koordinaci celého dne. Po vyčerpávající přípravě jsme v den svatby po nazdobení celého místa cítily pořádnou únavu, a to nás ještě čekal celý den koordinace, ale v okamžiku, kdy jsme se převlékly do šatů a potkaly první hosty, tak z nás spadla únava, na rtech se nám objevil náš pověstný úsměv a byly jsme plné energie až do pozdních večerních hodin.

A co se nám na této svatbě líbilo?

Byli to především Anička & Kuba. Anička byla po celou dobu plánování neuvěřitelně klidná, krásná a především pořád usměvavá nevěsta, která si užívala i ty nejmenší drobnosti. Kuba zase věděl, co a koho z dodavatelů a různých zajímavostí by na svatbě chtěl.

Byli to naprosto úžasní a milí hosté, počínaje rodiči a příbuznými novomanželů, spoustou dětí a konče jejich úžasnými kamarády, se kterými jsme se rády zapovídaly i my.

Byl to dojemný obřad v kostele Panny Marie pod řetězem s příjemným knězem Juanem, jehož lidské povídání dojalo leckterého hosta. Dokázal reagovat lidsky tak, že se vám jeho slova vryla do paměti. Jak krásné bylo, když spontánně vedl vtipnou, ale zároveň cituplnou řeč poté, co ženichovi vypadl prsten pro nevěstu a koulel se přes kostel.

Byla to i cesta z vily ke kostelu, kdy jsme šly přes krásné Velkopřevorské náměstí kolem Lennonovy zdi a nádherného Velkopřevorského paláce. A cesta z kostela přes Nosticovu zahradu zpět do vily.

Byl to historicky první únos nevěsty, který jsme na svatbě měly. Nevěsta se rozhodla „unést se“ sama společně se svědky a kamarády. Trošku jsme se bály, jak na to bude manžel reagovat, ale ten přesně věděl, kam má jít hledat. Holt bylo poznat, že se opravdu dobře znají.

Byl to celkový průběh dne, kdy se nám skvěle spolupracovalo se všemi dodavateli, které jsme zařídily my nebo Kuba ať už se jedná o MUSA Catering, nebo holky z Let’s Taste, kterým se podařilo připravit úžasný dvoupatrový Schwarzwaldský dort. Dokonale "kávoví" byli kluci z ONESIP COFFEE a ještě lepší jejich kávové speciality. A o neuvěřitelně nadaných klucích z PartyLeaders a jejich muzice ani nemluvíme. Vyfotit se hosté mohli nechat nejen od neuvěřitelně příjemného svatebního fotografa Lukáše Navary, ale také ve fotokoutku od Youbox.

Aničko & Kubo, věříme, že bychom našly ještě spoustu krásných a nezapomenutelných momentů, které v nás vaše svatba zanechala, ale už si je necháme pro sebe. Děkujeme vám, že jsme měly možnost díky vám tvořit svatbu v srdci Prahy, kdy jsme si znovu potvrdily, jak je tohle město krásné a kolik skýtá neuvěřitelných zákoutí.

Přejeme vám hodně smíchu, pohody a ať jste pořád takoví jako ve váš svatební den.

Dodavatelé:
Svatební koncept a koordinace:MiA dělá svatby
Květinová výzdoba na stoly: MiA dělá svatby
Svatební místo: Werichova vila
Obřad: kostel Panny Marie pod řetězem
Make-up a vlasy: Lucie Nováková Langerová
Květiny: Louky květ
Tiskoviny: Aneta Šembera
Foto: Lukáš Navara
Catering: MUSA Catering
Dort: Let’s Taste
Kávové speciality: ONESIP COFFEE
Hudba: PartyLeaders
DJ: Martin Hrubý z PartyLeaders
Fotokoutek: Youbox
Stany: PARTY STANY HNED

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image